zaterdag 16 april 2016

Paperback Writer

Dear Sir or Madam, will you read my book, it took me years to write, will you take a look?

Paperback Writer - The BeatlesHet is het begin van een fictieve brief van een beginnend auteur. Een brief aan een uitgever, met het verzoek het meegestuurde manuscript te lezen, in de hoop dat het gepubliceerd kan worden. Een situatie waarin veel startende, hoopvolle auteurs zich onmiddelijk kunnen verplaatsen. Paul McCartney kroop in de huid van deze ambitieuze auteur en schreef er het nummer Paperback Writer over. 

Anno 2016 zit hier ook een auteur. Ambitieus? Of juist vooral aarzelend? Iemand die continu door anderen wordt aangespoord, wat zeg ik: bijna achter de broek wordt gezeten om te gaan schrijven. Omdat vreemde (vriendelijke) ogen steeds meer beginnen te dwingen, is het eindelijk zover. Ik begin een blog om te onderzoeken hoe dat schrijven me vergaat. Daarbij heb ik me direct voorgenomen alleen maar te schrijven over datgene waar mijn hart ligt. Wie mij kent, weet dat dat The Beatles zijn.

Weet dus wat je voorgeschoteld krijgt, wanneer je je abonneert op deze blog. Hopelijk is het interessant leesvoer voor de liefhebbers. Wie weet bereik ik er een aantal. Wellicht leveren de blogposts zelfs reacties en aanvullingen op. Dat zou ik geweldig vinden. Heb je minder met The Beatles, maar wil je mij steunen en volgen in het ontwikkelen van mijn schrijfactiviteiten, dan vind ik het ook enorm fijn als je je op deze blog wilt abonneren. 

In alle gevallen: welkom bij Beatles Talk.

A splendid time is guaranteed for all ;-)

6 opmerkingen: